in da stall now

love från ester♥

AMAAAAGAAAD BLOGGEN! ANGELIKA HÄR

Cha cha bloggen angelika här bebbs

The Sims nu jao!

<3<33<333<3333<33333

Dagens <3


Ingen mer data i kväll :/

Hello!!!
Nu blir det ingen mer data i kväll. Men så att ni ska ha nått att tiltta på så kommer en bild bomb.
love från ester♥

So true

Detta har jag precis suttit och skrivit och lagt ut det på fejjan


Du gråter för att din tröja är smutsig och att alla dina andra tröjor är fula.
I Irak gråter en ficka för att hon håller på att frysa i hjäl för att hon inte har någon tröja.
Du skirker på dina föräldrar när dom väcker dig klockan 8 på morgonen.
I Afghanistan håller en liten kille på att svimma för att han har arbetet i 16 timmar utan att få sova.
Du slänger nästan all skolmat på lunchen.
I Afrika dog en ficka för att hon inte hade fått mat på många veckor.
Du går runt och skriker för att du vill ha en sak.
I Azerbaijan delar en hel familj på åtta barn på en docka och en boll, men dom är endå lyckliga.

Men nu ska jag visa er kläderna till skolavslutningen

Men om ni missade det så har jag köpt allt på Gina <33 Klicka på bilden med kavajen så kommer ni till hemmsidan och kavajen. Men jag hittade inte klänningen :(


love från ester♥

Yhää

Yapp det var dagens auotfit. Gjort på bästa kollage mojjen. Man kan göra header där oxå <3333. Men nu ska jag käka sen blir det lite fota den nya klänningen till skolavslutningen. Jag visar ofc bilderna för er sen. men nu ska jag käka något smarrit som kallas taccos
love från ester♥

AAMAAAAAAAGAAADDD

HON E JU BÄST<3
SERRI HON VANN NÄSTA ÅR BLIRE VI SOM HARE. SKA SÅ SÅKLART KOLLA. MEN HON VAR JU AS GRYMMA BÄST. LOVE YA <3333
LOVE FRÅN ESTER

Eurovision song contest 2012

Snart ska jag titta på Eurovision Song Contest. Jag hejar på Lorren och Jedward, vem eller vilka hejar ni på?
Puss
Felice♥♥

Här kommer en bildbomb


Varm dag jao!

Gud i dag har det typ varit stek hett ute. Äntligen är sommaren här!!!!
Snart ska jag, mamma och min lillebror äta glass, gott. Jag älskar sommaren! Men i alla fall ska jag äta glass nu.
Puss
Felice♥♥<3

Jag och min bästa Emma


Nu blir det schoolan yhee not. Hörs sen love från ester

.

Yeeh

HeJ hEJ hej.
Nu har jag oxå anmällt mig till Henriks o Shirins bloggträff! Det är den 19 juni på lbg. Men vill ni oxå anmälla er så kan ni göra det  hÄäÄÄääÄÄr
love från ester♥


!UppdaterinG!

Haj haj haj haj haj haj...
Nu har jag käkat kyckling sallad med bästa familj. Men jag har ju vart på lbg i dag, JAO! Men jag o Felle (felice) åkte lite saker vi åkte atmos fear 4 ggr. Men jag har precis skrattat i hjäl mig kolla hÄÄäÄäääär på den.
love från ester♥

LBG I MON Jao!

.

!Hemma från LBG nu jaO!

Hellu!!
Nu e jag hemma från LBG med Oliven<33
love från ester♥

Slingat håret nu. jao!

Haj.
Nu har jag slingat håret jao. Jag tog lite svart i topparna bara. Får se om jag bättrar på det sen. Man vet ju inte om man passar i det lixom. Men ni får ofc bilder


Jag vet att det inte syns så mycket men ni för nöja er med det.
love från ester♥

Färdigt tränat woopa!

Haj på er alle sammans.
Nu har jag vart o tränat. och jag har FETT ONT I MAGEN! Så får se om ja bloggar mera i kväll.
love från ester♥

Ska snart träna<33

Hellu.
Ska snart träna på Friskis btw!! Ska blir kul. Men i mon kanske ja ska to Liseberg med friend, och lundby badet. Men har nån av er instagram. Om ni har så skriv erat namn i komentarerna jag heter estercool. Men har inget mer att blogga om nu jao. Men jag älskar Wiliam Spets!!!! Men hare gött boy´s
love från ester♥

http://nellieberntsson.se/2012/05/18/en-van-poff-gone-away/
nellie´s inlägg

OMG STORA PLANER!!!!

Haj på er alla.
Nu ere så hära va att jag lite hemlisar på gång här va. Men det får ni inte vet en :O !!!!!! Men precis innan jag skulle blogga så kollade ja in Nellie´s blogg och hon skrev ett inlägg som jag ba var tvungen att kopiera så att ni kan läsa det.


En vän, poff, gone away

Publicerat: maj 18, 2012 Kl: 8:43 | I Kategori: Allmänt | 124 kommentarer

Nu kommer ett inlägg som kommer beröra massa av er & MEST mig själv när jag skriver det. Det handlar om vänskap.

Jag skall verkligen i detta inlägget öppna upp mig inför er & verkligen visa er på djupet, VEM jag är. Nellie Berntsson.

Vänner är något man skaffar TIDIGT typ på dagis, i skolan, man kanske bor grannar eller man träffas i den nya klasssen. Kanske ses man på nåt disco eller i stallet för att båda rider. Spelar i samma fotbolls lag eller lär känna varann genom gemensamma vänner. Kanske är man fett lika eller heeelt olika, men endå vänner. Det skall inte spela nån roll i slutändan tycker jag, för vänskap skall liksom stå över allt annat.

Jag har inte riktigt valt NÅT av det jag nu skrev. När jag sitter ner & tänker på mina vänner….har jag liksom vänner lite överallt. Men nåt jag INTE har är nån bästa vän. En såndär som VET allt om mig & jag kan ringa kl 03 på natten & säga det där som inte ens mama & pappa vet.Adam var den personen för mig, men han finns ju inte kvar. En sån har jag inte bland mina vänner. Kanske jag valt det själv? För jag valt att ha MÅNGA olika vänner,och då är det kanske svårt att hitta den där ”bästa vännen” då jag gärna har många olika. Ni som sett mig på tävlingar ser att jag har olika vänner med mig. Det är inte samma vän med allover, det är olika liksom. För jag tycker det är kul, att ha många vänner. Att inte binda upp sig på 1 eller 2 vänner & sen skaffar nån av dom kille…så vips var man forever alone. Mina föräldrar är väldigt noga med att man inte får ”stänga” ute nån. Jag har MÄRKT att jag e ganska ensam med det…allt det ALLTID är okey med mig att vara FLERA stycken. Ofta kommer kommentaren…men då är det BARA VI 2 nellie va? Asså, nej kom igen nu…ALLA får vara med, det anser jag!

För mig finns inget sånt, ”bara vi 2″. Kommer person 2,3 & 4 & frågar om dom får hänga på…är det för mig en självklarhet. ALLA vänner. Finns tillomed en tjej som jag inte kommit så bra överrens med i några år. NU har vi vuxit till oss & skall tillomed hänga på Måndag. Men nackdelen till att ha det som jag är att man LÄTT glöms bort av sina vänner. Man har så många vänner ”fast inga RIKTIGT ” close, att man blir liksom bara 1 random vän i slutändan. Get it.

Jag fattar att att mitt intresse, som jag själv valt INTE är det lättaste att få det att funka att hänga med på spontana kompis grejjer. Jag fattar DET, jag är inte dum. Min hästar & träningar & tävlandet TAR nästan 70% av min lediga tid. Jag vet det & jag själv valt det. Därför är jag SJÄLV noga med att verkligen bry mig om mina vänner. Det behöver INTE vara stora saker, det kan räcka med att jag sänder ett sms om dagen eller iallafall i veckan att liksom vi sa att jag bryr mig, skriver ett inlägg på bloggen om mina vänner eller frågar om vi skal hitta på nåt på ”lördag”, eller om dom vill hänga med på en tävling eller whatevva. Små grejjer kan betyda sjukt mycket för mig, mer än att bli bjuden på hejj babberiba festen.

Men där märker man att jag som vän glöms bort. För jag kan ju endå aldrig, eller jag är ju liksom bara ”en i gänget”. Jag läser mig till allt kul mina vänner gör på FB, filmkvällar, födelsedags partyn & yada yada…..å jag måste säga att det gör jvlit ont. Jag blir sjukt jvla ledsen.

Sen vet jag. Jag är inte dum. Jag sitter här med min blogg & skriver att hej och hå..mina ponnysar hit & dit,,,kolla vad jag köpt hit & dit. Det sticker folk i ögonen. Vissa tycker att..men du din bortskämda lilla skit unge. Här sitter jag med mitt barnbidrag & du köper kläder & häst saker för flera tusen. Men då skall jag tala om för dig, att det är JUST dessa rader som betalar mina grejjer. ALLT jobb jag lägger ner på min blogg, alla rader, alla timmar, alla bilder & alla filmer…det är det som gör denna bloggen, som betalar mina grejjer. Jag väljer att INTE göra något på onsdag eller söndag, då sitter jag & redegerar en film eller tävlar eller yada yada, för att sen lägga ut det yada yada HÄR för att ni skall kunna läsa om det. DET GÖR MIN BLOGG. Mina föräldrar betalar min stall hyra. Kläder & annat betalar jag SJÄLV för mina egna ihoptjänade pengar. Men skulle det göra mig till en sämre vän & dig till en bättre? Tror du inte att priset för att driva denna bloggen är gratis? Jag är inte bäst, snyggast eller allmänt dryg. Jag har folk som har åsikter om MIG varje dag, läser VARJE dag folk som vill trycka ner mig i skorna – rejält.

Men det skall inte liksom göra att man glöms av. Visst fine, vissa av mina sk vänner kanske stör sig på mig…men the other way around då? Jag kanske inte tycker alla mina vänner är perfekta i det dom gör heller. Kanske tycker nån är as tråkig, för jvla äppel käck eller bara allmänt hysterisk. Men vet ni vad….det skiter jag FULLSTÄNDIGT i. För mina vänner, även om vi inte gått på samma dagis med samma avslutningsklänning i 2:an eller om jag är 3 år yngre än dig & kanske inte passar in på din fest…så är du / ni iallafall fortfande mina vänner. Å när jag tänker på det är det kanske det som gör mig trygg i mig själv. Jag behöver inte BARA behandla mina ”bästisar” bra. Jag kan behandla ALLA mina vänner bra. Sen om det är att skicka ett sms till dom eller bestämma en dag att vara om 14 dagar, så skitsamma. Bara tanken på att visa dom att dom betyder, ger mig nånting.

Men tyvärr…..så känner jag mindre & mindre så för mina egna vänner. Kanske tycker ni att vi umgås för att ni läser min blogg varje dag. Ni ser vad jag sysslar med & kan störa er lite över nåt nytt klädesplagg. Grattis.

Men priset av detta, är att jag OFTA kan känna mig jvlit ensam. Jag glöms ofta bort av mina vänner…just det ja, vi hade en filmkväll eller jag hade födelsedagsfest, eller vi var på liseberg….men vi trodde endå inte du kunde. Eller du vill alltid göra saker som vi inte vill…eller du kan ju endå aldrig.

Tack…det sårar nästan inget alls.

Jag kan med handen på hjärtat säga/skriva här & nu, att jag blivit OTROLIGT illa behandlad av ”nära” vänner. Jag liksom fölorar dom som betyder mest. Kanske är det mitt fel? Gör jag nåt fel…men kan verkligen inte se VAD jag gör som är så hemskt? Jag är inte perfekt, LÅNGT ifrån….men jag är verkligen rädd om mina vänner. Men det känns liksom exakt såhär. Vafan om jag sårar nellie liksom, skitsamma…hon är endå så stark & lever det där perfekta livet, skitsamma. Hon kan ta lite mer skit, KASTA KASTA. Men där har ni fel ladies & gentlemen. JAg blir mer ledsen än NÅN annan……

Sen ni ”vänner” behöver inte skicka nåt aweee gumman sms idag. Läs orden & behandla era vänner som ni själva skulle vilja bli behandlade.

 


OMG alltså ville nästan gråta. Hon den där Nellie vet. Hon vet hur det känns. Hon vet hur man tar hand om sina vänner. Hon har ett stort hjärta. Lär er efter henne. Hon e en så jvla bra förebild. Ta efter henne, så kommer ingen att mer bli lämnad ensam.

love från ester♥

 


Sleep <3

Nu ska jag sova. :-) Men vi hörs i mon då da
love från Ester

Badat

Har badat nu jao. Jag längtar tills i mon för då ska jag se The dictator på bio.
Puss

Felice


Hej bloggen

Tja nu så är jag med Daniella vi typ sitter i soffan och spelar på våra iPhone.
Men typ i mon så är jag ledig och det var jag i dag med min i alla fall i mon så ska jag typ till Daniellas pappas jobb med Daniella, och sen ska vi på Bio ska bli nice.



Har ni hört Justin Biebers nya låt Turn to you den äger.
Puss Puss

Felice


Har vaknat nooe!

hellu!!
NU e jag vaknen. I dag ska jag nog not to lbg så blir stan i stället. Sen stallet men bloggar mera sen
love från Ester

True??

28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:
1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.

 

22 saker killar önskar att tjejer visste.

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av Er håret, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker vi inte på Er. Lär Er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på Er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om Ni tycker att Ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
11. Lär Er att använda toalettlocket, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Fejka aldrig. Vi är hellre ineffektiva istället för att bli lurade.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om Ni inte klär Er som Pamela Anderson i Baywatch. Tro då inte att vi kommer kolla en massa såpoperor med Er.
19. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör Er ledsna och arga, då menade vi det andra.
20. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina Ni är?
21. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur Ni vill att det ska göras. Men inte både och. 
22. Ni har tillräckligt med kläder.

TRUE? kommentera!!!!

 

 


MEN NU E JAG HEMMA!!!!!!!!

 

Har varit världens mest nicea dag i dag. Har vart på LBG med Jonte och levt livet fullt ut!! Men i mon är det detta som gäller

 

  • LBG?? Med Felle???
  • Rida
  • Shoppa med Alex<3
  • Ut till tjörn man kan ju hoppas man träffar Nellie :O

Men ni får hare grymt bäst!!!!

Love från Ester♥


LBG

Nu blir det LGB (liseberg) me Jonte, Pirran o Axel jou!!!
Love from Ester

So true

Detta e så sant! Vem tänker ni på :O

- hon älskar när du skriver ”godnatt älskling” på kvällen..

- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..

- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..

- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser

- när hon kollar på dina läppar
så vill hon kyssa dig..

- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..

- när hon biter sig i läppen vill hon bli
kysst..

- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig

- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..

- när hon puttar bort dig eller slår dig  efter henne!

- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör

- när ni är bland folk, håll henne i handen..

- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..

- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..

- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..

- nu när du läser det här så finns det bara en
som du tänker på…

ojojoojojojojojojo…va SAAAANT………<3<3<3<3


Sry men jag har sovit typ hela dan i dag. Men nu får ni lite att läsa-

1.Vad/vem skratta idag?

- William Spets senaste video.
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- Sov.
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- käkade billys pan pizza.
4. Vad hände dig 1993?
- Jag var inte född då.
5. Udda förmåga/egenskap?
- Flyga...
6. Tre ord varför du sist spydde?
-
.....
7. Vilken färg är din hårborste?
-
Har flera, men den jag använder mest är svart.
8. Vad köpte du sist?
- sushi :P
9. Vilken färg är din dörr?
- trä.
10. Var förvarar du dina pengar?
- I kassaskrinet.
11. Hur var vädret igår?
- Regn.

12. Vad ser du fram emot?

BIO ME FELLE LOLLE O JONTE!!!!!!!

13. Vad är 13?

Numret på frågan...

14. Vilken skostorlek har du?

- 38

15. Vill du klippa dig?
- Naee...
16. Är du över 25?
- Neej.
17. Pratar du mycket?
-
Hehe, aa :)
18. Har ditt namn ett "x" i det?
- Nepp.
19. Känner du någon som heter Steve?
-
Eeeh nej.
20. Hittar du på egna ord?
-
Kanske någon gång haha ;)
21. Är du en typiskt svartsjuk person?
-
Ibland kanske.
22. Vad har du för mobil?
-
En xperia x8.
23. Vem ringde dig sist?
-
bby.
24. Biter du på naglarna?
-
Jaa :/
25. Har du lockigt hår?
-
Njeee... 
26. Vilken konsert ska du på härnäst?
-
Justin Bieber-konserten, hoppas jag!
27. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- OO de ni
?
28. Hur många gånger har du svurit idag?
-
Jag sitter inte direkt och räknar hur många gånger jag svär -.-
29. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
-
Nä, jag skoja ba. 
30. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
-
Neej.
31. Ska du jobba imorgon?
-
Nej, går i skolan så neä.
32. Vad borde du göra nu?
- Sova

33. Har du något smeknamn?
-
Naae :(
34. Sover du mycket?
-
På helgerna, japp!
45. Vilken är den bästa film du sett inom
loppet av 2 veckor?
-
Venne.
46. Vad ska du göra på lördag?
-
Åka till sommarstugan :)
47. När var du ute sist?
-
För ett tag sen och handlade.
48. Har du gråtit idag?
-
Ja.
49. Är du en glad person?
-
För det mesta
50. Har du roligt nu?
- Naj...
51. Vad äter du helst?
- Mat...
52. Vem var du med sist?
- Alex <3
53. Vad heter din mamma?
- Jonna
.
54. Vad är hela ditt namn?
- Ester Böresson Wahlström

55. Tycker du om någon just nu?
- Det bror på vad som menas med det.
Men ni får endå dagnes fast jag e sjuk
dscf0550
Kläder: mjukis byssor, tröja
humör: sjuk
senaste sms: sjuk bby <3
senaste svar på sms: a bby<333
fotograf: venne
i örona: vi klarar oss til våren
dagens läs detta: pappa en fin ponny till bra pris plz!
dagens smink: nada
dagens parfym: oxå nada
dagens skor: gummistövlar.
dagens hiss: bio i mon
dagens diss: e sjuk.
Love från Ester

tjaaa!!

Tja nu är jag hemma i mon är det orienteringen jag gillar inte det. Gillar ni Justin Bieber jag ÄÄÄÄÄÄÄÄlskar han!!♥
Lyssna på eenie meenie den är bra. i alla fall så ska jag nog titta lite på tv så bloggar mer later.
puss
Felice♥♥

Gbg varvet

Nu så har jag sprungit lilla Gbg varvet det var as kul!!!
Jag kom först i klassen...
Puss

Felice


Lilla Gbg varvet

Snart så ska jag springa lilla Gbg varvet för vi vann en tävling man får väll hoppas att man vinner!
Puss

Felice


Lilla GBG varvet nästa

Nu blire gbg varvet vi vann ju en liten tävling me klassen om startplatser till lill gbg varvet o vi vann så klassen ska springa med våra t-shirtar på visar blid sen. Men aja hörs sen
Puss

//Ester

Vaken tidigt.

•God morgon•
Nu e man vaken då. Vaknade sjukt tidigt i dag kl halv åtta typ. Men jag ska snart ducha sen blire frulle yammi. Efter de öva repliker sen dra ut till vingen sen repa en gång sen föreställning. MG e sjukt nervös. Men jag uppdaterar nä jag hinner i da kmr int bloggen först. Om ni fattar. men hare gött
Puss

//Ester♥

My day.

Haj på er alla!
Har int hunnit blogga i da. Woops :O Men jag kan ju berätta om dag nu :? Men det va the school fram to ett. Sen vare univarseum med världens bästa Felle Nicco o Jonte. NICE. Vi var som vanligt försenade home. Skulle va hemma 4 men de blev halv fem i stället. Sen vare hem o så skulle js vänta på mamma som skulle sminka mej to the fest som vi skulle på klockan 18. Så the blev lite stressigt. Men det fixade sig endå. Blev svart eyeliner med gron glittrig eyeliner runt om. Och lite bas ögonskugga. Så skulle jag ha en bulle i håret men hann int så vi fick bara ha det i en tofs som vi tuperade. Sen nä jag kom hem vare pizza me syrran kolla in the Facebook chatta lite med vanessa o tyra. Nu blire snart vätta sig. Duktig som man är. Ne sen ska jag öva på my repliker har ju föreställning i mon. WOOPA!!! Så ska ba plugga lite till. Sen blire väl kolla on the gbg varv tacco kväll mys o fb. Sönda spring lillg gbg varvet vann ju en tävling med klassen så vi fick startplatser till det. Så det blir funny. Men bloggar don´t mer i da ska ju öva. Men hörs i mon
Puss

//Ester♥

Lyssna på "Flytta på → dig" Och ofc → nellieberntsson.se sen också på ↓
"där jag hänger min hatt"

Morgon

god morgon.
Nu blire snart the school :( men de e ju gymmpa i da så nåt kul blire i alla fall ;) Men det regnar i da som vanligt. SKIT VÄDER!! Men kns ska Lolle Felle Axxe o Jonte hem tsm. Men ba kanske. Alex tyvärr kan int ses i da. Men du och jag får slänga oss i väggen annan da
Puss

//Ester

my friend

♥♥Nu har min friend Jennifer gått hem hon va hos mig idag efter skolan. I mon ska vi kanske ha orientering på skolan det är tråkigt...
Men nu så typ gör jag inget. Har inget att göraaa nu. Men i alla fall imon ska vi ha skol disco ska bli nice!!♥
Puuss
Felice

Ville ba meddela er detta ;)

Nellie du e bäst!!'

//Ester

Dagens

Tröja: cubus
Shorts: zara
Tights: HM
Puss

Felice


Nu var jag själv :(

God eftermidda <3
Nu har Felle Axel jonte o leo dragit, så e själv. Men har kollat Nellie´s e allmänt uttråkad och levar mitt vanliga liv. Men jag var med och köpte en graj med Felice <33 Men nu kmr bästa låtarna.
  1. Flytta på dig
  2. Där jag hänger min hatt
  3. Boyfriend
  4. Dansa Pausa
Alex läs detta. ringde du mig förut? Du vi måste ses bby <33
Misstolaka int vi e ba bästisar. Jag o jhonn tyvärr de tog slut. Men jag e i alla fall din vän <3  Ba så du vet. Men Adam släng dig i väggen. Svaret på mitt sms bby <3 Men hörs senare bloggläsare
Puss

//Ester

Dagens*

Nu kmr dagens
  • bild-635
Kläder: Stickad tröja utan hål, jeans.
Humör: Glad
Senaste sms: Haj bby <3
Senaste svar på sms: <3 u 2
Fotograf: photo booth
I örona: Dansa Pausa
Dagens läs detta: Släng dig i väggen Alex.
Dagens smink: inget!
Dagens parfym: Kate Moss Wild Meadom
Smycken: örhängen.
Skor: street.
Dagens hiss: Felle och leo o jonte kmr hem till mig i da för hemligt projekt ;)
Dagens diss: Det regnar... :(

Puss

//Ester

Bakar till min mamma

Nu så har jag bakat muffins till min mamma för hon fyller år i mon.
Puss

Felice


Dagens

Tja bloggen nu kmr dagens
  • dscf1982
Kläder: Stickad tröja med hål i, shorts tights
Humör: trött
Senaste sms: när kmr du till skolan?
Senaste svar på sms: Snart borstar tänderna *-*
Fotograf: jag själv i egypten.
I örona: boyfriend som vanligt.
Dagens läs detta: jag vill int till skolan i da ;)
Dagnes smink: inget.
Dagens parfym: Kate Moss Wild Meadom
Smycken: örhängen.
Skor: street.
Dagnes hiss: ska till stallet rida.
Dagens diss: jag kmr hem kl sent på kvällen.

Puss

//Ester

Bättre sent en aldrig!

Tja bloggen.
Nu kmr dagens glömmde lägga ut den i morse... Men bättre sent en aldrig*

Kläder: sjorta, tuptopp, linne.jens
Humör: Glad.
Senaste sms: Gö nått i da;)
Senaste svar på sms: går int, ska på träning ;/
Fotograf: photo booth
I örona: BOYFRIEND!!!
Dagens läs detta: pappa jag vill ha en häst
Dagens smink: inget...
Dagens parfym: Kate Moss Wild Meadom
Smycken: Örhängen.
Skor: Street
Dagens hiss: jag o jhonn e bästisar <33
Dagens diss: läxor...

Men de kmr ny design lover preomes from my heart <3
Puss

//Ester

P:S
NI E AWSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På väg home

Nu är jag på väg home från skolan. Har stått och berättat om London. Tråkigt. Jag älskar London och Justin Bieber hihi.
Puss
Felice


God then Mörgen!!!

Khadidje is in the house!!
Men nu har jag käkat skolan nästa. I eftermidda träning. Bloggen åt sidan. Kmr hem 19.00. Då bloggar jag på. Sen blogga mera Sen puss godnatt nana kudden.
Puss

//Ester♥

Trött.

Heey the bloggen.
Ska sleep. *_*. Vill ba säga att jag e sjukt stolt över er! När jag kollade på statestiken här om dagen så såg jag att jag vi hade fått 3000 unika besökare. OOch så hade vi 5480 sidvisningar. NI E SÅ GRYMMSING! Men alltså jag är kär. Jag e kär i en kille som e tre år yngre en mig. Och han e typ rappare hans videokanal heter MattyBRapps. HAN E AWSOOOOOOOOOOME!!!!!!!!!!!! Men i da har ja vart på träning. Sen så har jag oxå vart på kalas det vaf as kul! Det var boy party så ja o felice var dom enda tjejerna. Men det var snajsigt ändå:P Men nu ska jag sova. Har ett föredrag i mon så måste upp tidigt å öva. Men ni för hare AWSOOOOOOOOOOME!!!!!!!!!!!! Jag har agro tror jag men hare gött
Puss

//ester

Melon naglarna

Jag glömde säga att det va min mamma som gjorde dom. I mon så ska jag på kalas.
Puss

// Felice


Mina melon naglar


Shopping.se

Tja bloggen.
Jag har shoppat en massa saker. Visar sen. men nu chattar jag på fb med min lilla Line <333
Puss

//ester

Backaplan! <3

Tja bloggen.
Nu har jag vart på backaplan! Och handlade lite presenter till killarna. Som ska ha typ kalas. ;) Sen vart det en liten lunch oxå. Musich. Sen så ska jag på en fest hemma hos pappas friend´s happy. Men uppdaterar sen! Woopa
Puss

//ester

Som i h**vete vad ont det gör :(

Detta inlägget skrev jag i trosdags kväll. Jag var bara inte säker på om jag ville lägga ut det. Har inte orkat bärätta. Men nu ska alla kännslor ut. Sanningen ska fram. Och allt ska stå här. Detta blir mitt först deepshit inlägg. Men i torsdags såg jag dig igen. Du gick där med dina vänner. Vi va bästisar för en minut sedan. Jag skulle åka hem när jag såg dig. Jag gick fram o hälsade som jag alltid gör när jag ser dig. Men du tyckte att det var fel att va bästis med en tjej. Jag gick fram o kramade dig. Du sa:
"Va fan gör du?"
Jag kunde inte säga nåt mer. Jag var helt stum. Ärligt jag hade inte ord. Du och jag. Det var solklart. Vi skulle vara vänner livet ut det var menat. Vi skulle NEVER EVER svika varan. Det lovade du mig. Men nu vet jag att jag inte kan lita på nån ever never mera. Sen gick du. Dina "kompisar" titta det bakåt på mig. Jag stog kvar där. Du kollade inte på mig. Halsbandet jag hade fått av dig brännde på halsen. Jag säger som nellie berntsson: Jag säger inte att jag har ångrat att jag träffade dig, för efter insåg jag bara hur bra alla mina andra vänner är...
Jag vill ärligt talat aldrig se dig mera. !NEVER! Du och jag hade världens bästa liv. Precis som Nellie o Alex. Nu är det bara att leta efter nån ny. Sen smsade du mig.
"Förlåt för i dag"
Jag svarade inte. Jag låga vaken den kvällen. OCh sms plingade in. Jag raderade alla. Jag orkade inte kolla på dom. Men om du läser detta. Jhonn. Om du läser detta. Vill jag att du ska veta att det är inte fegt att vara bästis med en tjej. Det är däremot fegt att inte våga erkänna att man e bästis med en tjej. Nu vet jag att du inte e en riktig vän. För en riktig vän står upp för att man e bästis men en tjej.
Puss

//ester

Sjuk e lilla ja

Hej alla mina fina läsare.
I da är jag sjuk och har såhäääär ont i hövvet. Så blev not skola. Vad trågigt ;) Men jag har sovit från typ åtta till nu. Så pappsen e o köper lite sushi till mej. Men ja uppdaterar soon.
Puss

//Ester


Jag i Daniella på väg out


Prao

Tja bloggen.
E på prao nu. Ska snart till gbg i gen och göra lite hemliga saken... Men uppdaterar late today.

Puss

//Ester♥

Prao

Nu så är jag och praoar på min mammas jobb i dag o så var jag där i går också. Är rätt kul.... Men nu så äter jag lunch.
Puss

//Felice


RSS 2.0